פרמיקסון או אבודרט

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

21/04/2010 | 12:12 | מאת: אולג

שלום, קיבלתי המלצה שונה משני אורולוגים שונים , ואני קצט מבולבל , איזה תרופה טובה יותר פרמיקסון או אבורט ומה ההבדל ביניהם ?

22/04/2010 | 06:37 | מאת: ד"ר אילן גרינולד

מדובר בשתי התרופות מצויינות ומשלימות אחת את השניה מבחינת השפעתן על סימפטומים הנובעים מערמונית מוגדלת. האבודרט פועל המנגנון שיכול בחלק מהקרים להקטין את הערמונית ולמעשה להסיר את הגורם החוסם שמפריע לזרימה החפשית של השתן. הפרמיקסון היא תרופה טבעית בעלת השפעה מצויינת שמאפשרת זרימה חפשית של השתן- יתרונה הוא בהשפעה המהירה יחסית לאבודרט והקלה מהירה על הסימפטמים אך היא אינה מקטינה את הערמונית. בשילוב זה מושגת השפעה קלינית אופטימלית.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת