הגדלה שפירה של הערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

03/05/2010 | 08:31 | מאת: אלברט

שלום, בבדיקות האחרונות שעשיתי מצאו כי יש לי הגדלה שפירה של הערמונית , האורולוג שלי אמר לי שאפשר לחיות עם זה אם זה לא מפריע לי לחיי היומיום יום. כיצד אדע אם זה מתחיל להפריע מהם הסימפטומים. תודה.

03/05/2010 | 09:46 | מאת: ד"ר אילן גרינולד

שלום רב, הסימפטומים הראשונים הם בד"כ של זרם שתן חלש, לעיתים קימה בלילה להטלת שתן, לעיתים המתנה (מכונה היסוס) במיוחד בבוקר עד שמתחיל לצאת השתן. אני מאחל לך בריאות שלמה ללא חוויות מסוג זה....

04/05/2010 | 00:07 | מאת: יאיר

להטיל שתן יש זרימה יפה בלי כאב רק מטריד הצורך ובשעות היום פעם יכולתי להיתאפק היום בכלל לא מצליח להתאפק

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת