אבודרט

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

27/04/2010 | 18:58 | מאת: ברק

אני נוטל אבודרט למעלה משישה חודשים. למרות שדווח שתופעות הלוואי אינן שכיחות, אצלי הן קיימות וברצוני לשאול אם תופעות הלוואי ישארו או שהמצב יישתפר. אני מקבל גם אורגנין. אני מתכוון לתופעות של ירידה בתיפקוד המיני. חשוב לי מאוד לדעת אם יש תקווה להפחתת התופעות כי לגבי הערמונית חלה הטבה בבדיקת ה-psa. תודה, ברק

27/04/2010 | 22:13 | מאת: ד"ר אילן גרינולד

תופעות הלוואי מאבודרט הן תופעות שחולפות עם הפסקת הטיפול. כל עוד תמשיך ותיטול את התרופה- תופעות הלוואי ימשכו. לכן עליך לשקול אם להפסיק את הטיפול שכן תפקוד מיני תקין הוא לא פחות חשוב. אבודרט מוריד את רמות ה- PSA בדם לחצי מהרמה ההתחלתית אך אנו הרי לא מטפלים ב- PSA אלא בסמפטומים....

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת