נגישות
נגישות

עליה psa

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

15/06/2015 | 15:22 | מאת: משה

בתשובתך העם אין צורך להתייחס לגודל הערמונית שגדל מ 32 במשך שנתיים וחצי ל 82 ואז יש שינוי גדול בpsa בתודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, גודלה של הערמונית יכול להשפיע על רמות ה PSA אבל מומלץ לברר שעלית ה PSA אינה מסיבה מסוכנת כגון מחלה סרטנית ולכן ההמלצה לביופסיה... בכל מקרה החלטה על כך היא שלך עם האורולוג המטפל שלך ולא בפורום אינטרנטי.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת