שנתיים לאחר אידוי- ערמונית אצל ד"ר כץ ועדיין אין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

12/06/2015 | 21:01 | מאת: עירן

החלמה מלאה. לוקח את הכדורים החזקים יותר עדיין לא יכול להתאפק כמעט בממוצע עדיין ישן רק 3 וחצי שעות עד שקם לשירותים ( כמובן היה גרוע יותר בעבר אבל בכל זאת ציפה לשינה מלאה ) . אפשר עצב מה לעשות והאם פשוט צריך לחכות? מדובר באדם בן 78 אגב.

שלום רב, לא ברור לי על איזה "כדורים חזקים" אתה מדבר. אם יש הפרעות במתן השתן יש להבדק אצל אורולוג כולל בדיקות דם שתן ואולטראסאונד כדי לראות אם עדין יש דלקת או שאריות של רקמת ערמונית שמפריעה למתן השתן או האם יש בעיה בשלפוחית. אפשר למצוא טיפול תרופתי שיעזור לו- לא ברור לי מה לוקח עכשיו לכן לא יכולה להמליץ ובכל מקרה אלו תרופות במרשם רופא. תמיד רצוי לחזור לביקורת אצל המנתח ד"ר כץ ולהתייעץ עמו- יש לו גם פורום באתר זה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת