כאבים לאחר ניתוח TURP

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

24/04/2015 | 14:38 | מאת: Avi

עברתי ניתוח TURP לפני 8 ימים ,עדיין יש כאבים עזים בעת הטלה וגם תחושת שריפה בפי הטבעת ובפין במהלך היום . מטיל שתן מדמם לעיתים תכופות האם זה מצב סביר אודה לך על התייחסותך אבי

שלום רב, התלונות שאתה מתאר מאוד שכיחות בשבועות הראשונים לאחר ניתוח ערמונית. בד"כ לוקח בין 3-6 שבועות לכל התלונות לחלוף, אבל זה לא מדוייק, יש אנשים שאין להם שום תופעות אחרי הניתוח ויש שסובלים זמן ממושך.. בנתיים המנע ממאמצים גופניים, הקפד על שתיה מספקת של מים. אם התלונות לא חולפות או מחמירות עליך ליצור קשר עם המנתח ולהבדק על ידו.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת