דחוף

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

21/04/2015 | 12:55 | מאת: שלומי

שלום דוקטור שירה אני בן 27 אובחנתי בדלקת הערמונית לפני שנה כל הבדיקות מחלות מין שתן תרבית צילום דרכי שתן צילום ערמונית גודל תקין בדיקות דם הכל תקין אובחנתי על ידי בדיקה לא נעימה . בתקופה האחרונה הייתה הידרדרות אז שמעתי על עיסוי בערמונית על ידי אורולוג הוא עשה לי את העיסוי ויצא לי המון חומר לבן מקצה הפין ובאמת הייתה הקלה אך הרופא אמר לי שהערמונית קצת נפוחה הוא טוען שזה בגלל הדלקת וכל הונזלים שהצטברו שם אני קצת לחוץ מזה שהוא אמר שהיא קצת נפוחה הוא אמר לי שאין לי סיבה להילחץ שהכל בסדר אשמח לתגובה תודה ויום טוב דוקטור

שלום רב, עיוסי ערמונית אינו טיפול מקובל בספרות המקצועית אבל אםזה עזר לדבריך, אשריך. כרגע היתי נמנעת שאגות מיותרות שכן כל הבדיקות שציינת תקינות.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת