סיאליס 5מג על בסיס יומי

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

08/04/2015 | 09:27 | מאת: ליבו

התחלתי לפני 5 ימים לקחת סיאליס על בסיס יומי בגלל ערמונית מוגדלת אך שפירה(לאחר ביאופסיה מלפני שנה). זאת בנוסף לקסטרל 10 מג שאני לוקח כבר שנים. יש לי כרגע כאבים באזור האגן והרגלים כתופעת לואי כנראה. האם להפסיק התרופה או זו תופעה שאמורה לחלוף ?

שום רב, אם אתה נוטל סיאליס יומי בעיקרון ניתן להפסיק את הקסטרל. התופעות שאתה מתאר מוכרות כתופעות לוואי של הסיאליס ואם זה מפריע לך ולא חולף יש להפסיק את הטיפול בסיאליס ולהשאר עם הקסטרל.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת