תוצאות 4 כוסות

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

02/04/2015 | 06:44 | מאת: אבי

שלום דר קיבלתי תוצאות בדיקה ,אשמח לחוו"ד ( (האורולוג שלי לא זמין עד ה20.4) כול הבדיקות תקינות לגמרי ,למעט שתן לאחר עיסוי ערמונית ,אין חידק אך יש 70 פרוטאין ו50 תאי דם אדומים ותאי דם אדומים טריים בודדים. (הביקה שוללת ליוקוציטים ונטריטים ,ומערכת החיסון אצלי תקינה לכו אני חושב שמקור הבעייה הוא לא חידקי) מה דעתך(בן 32 בריא לגמרי בשאר הדברים)

שלום לך, מזכירה לך שהפורום הזה הנו פוום לבעיות של הגדלה שפירה של הערמונית ולא דלקות- אנא פנה לפורום זיהומים. בכל מקרה אין עדות לפי מה שציינת שיש לך זיהום או דלקת פעילה בערמונית. אנא תורך קשר עם האורולוג שהפנה אותך לקבלת הסברים והמשך הטיפול.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת