גודל ערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

31/03/2015 | 22:17 | מאת: נוני

שלום בבדיקת הדמיה נמצא שמשקל הערמונית היא92 גרם. שארית שתן77 סמק. הרופא רשם לי דיודארט. קראתי את תופעות הלוואי ונחרדתי [אימפוטנציה] אנא עצה תודה

שלום רב, במקרה של ערמונית גדולה והפרעות התרוקנות- כפי שנראה שיש לפי מה שצינת, הטיפול בדואודרט אכן הוא הטיפול המומלץ. מדובר בתרופה יעילה ובטוחה שנותנת מענה לשתי ההבעיות- היא עוזרת בשיפור ריקון השתן(ותקטין את השארית), וגם מקטינה את גודלה של הערמונית. תופעות הלוואי יכולות לקרות אך לא בהכרח ולא תמיד. ממליצה לך לשוחח עם האורולוג שלך ולקבל ממנו הסבר מלא על התופעות והסיכוי ללקות בהן. בכל מקרה כשמפסיקים את הטיפול התופעות לרוב חולפות. במקרה שלא ניתן לקחת את התרופה - לצורך שיפור מתן השתן,ההמלצה היא לעבור ניתוח להסרת הערמונית.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת