MRI

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

10/03/2015 | 12:35 | מאת: יוספי

PSA עלה תוך כדי קבלת AVODART, לאחר שבתחילת הטיפול היה בירידה! הומלץ ע"י רופאה כללית לעשות MRI בהדסה, האם הבדיקה יכולה להיכלל בסל הבריאות? האם להפסיק AVODART מיידית?? עדיין PSA רק 4.5 גודל הערמונית בU.S. כ85. אציין שלפני 6 שנים עברתי ביופסיות שיצאו תקינות למרות שPSA היה 6.5! בשנים האחרונות סבלתי פעמיים מפרוסטטיטיס.

Aלום רב, עלית PSA תוך כי טיפול באבודרט מחייבת התייחסות. ראשית מומלץ לעבור בדיקה גופנית אצל אורולוגוגם לשלול שאכן חווית דלקת. אם יש מגמת עליה ברורה יש בהחלט מקום לשקול ביופסיות. התייעצות לגבי המשך הבירור עליך לערוך עם אורולוג ולא עם רופא כללי. למיטב ידיעתי בדיקות MRI אינן כלולות בסל הבריאות.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת