ערד

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

26/02/2015 | 19:50 | מאת: 0537201575

היום קיבלתי תשובות של בדיקות שגרתי והרופא אמר שאני צריך לראות דחוף אורולוג כי התוצאה של PSA גבוה 4.67 האם זה קריטי אני בלחץ אדיר כי רק סוף שבוע הבא יש לי חור תודה מראש

שלום רב, קשה להתייחס למה שאתה כותב כי אין לי פרטים משלימים רבים כמו גילך, רמות PSA קודמות וגם לא בדקתי אותך. לכן, רצוי להרגע, המתנה של שבוע לא תשנה כלום ולא תפגע בך. כשתהיה אצל האורולוג עליך לעבור בדיקה גופנית של הערמונית, והוא יראה לאור כל המידע שבידו אם יש מקום להמשיך בירור. זכור שעלית PSA יכולה לנבוע מהרבה מאוד סיבות ולא רק מסרטן לערמונית. בכל מקרה- הכל בר טפול.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת