U.S.

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

02/02/2015 | 18:41 | מאת: נפתלי

בן59, שנים רבות מרגיש כמו התעבות\ציסטה קטנה באפידימימיס, רגישות למגע במקום. במשך השנים לקחתי אנטיביוטיקה לטיפול בזה. ופעמיים לקחתי אנטיביוטיקה חזקה במינון גבוה לטיפול בפרוסטטיטיס\דלקת בדרכי השתן. אך לא הייתה כל השפעה על אותה התעבות, האם יש טעם להמשיך בירור? כמו U.S. אשכים או משהו אחר?

שלום רב, ציסטה באפידידימיס לרוב אין לה משמעות קלינית אך היא יכולה להזדהם ולגרום לדלקת מקומית וכאב. אם מדובר בממצא שאתה מכיר שלא השתנה משמעותית ככל הנראה אין מה לחשוש אך בוודאי מומלץ לבצע US אשכים כולל דופלר לאיזור כדי לוודא שאכן מדובר בציסטה בלבד.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת