ציטוסקופיה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

01/02/2015 | 20:30 | מאת: יוסי

שלום דוקטור יש לי דלקת כרונית בערמונית שמחלימה לאט לאט הייתי אצל אורולוג שהמליץ לי לעשות בדיקה בשם ציטוסקופיה הוא אומר שהוא יכול לראות את הדלקת ועל ידי לייזר לצרוב את זה האם את ממליצה ?. תודה

שלום רב, לא ברור לי לאיזה טיפול אתה מתכוון כי טיפול כזה בדלקת בערמונית אינו מקובל. אם יש לך צריבה או כאבים במתן השתן או שיש חשד לממצאים בשלפוחית אזי ציסטוסקופיה הכרחית לאיבחון ואם יש ממצאים בשלפוחית אכן יש מקום להסירם. זה לא קשור לדלקת בערמונית. אם יש לך הגדלת ערמונית שמפריעה לך להתרוקן ותרופות לא עוזרות אז אולי ניתוח הסרת הערמונית יכול (אבל שוב, זה לא קשור לדלקת בערמונית).

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת