תופעות לואי

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

23/01/2015 | 06:20 | מאת: נתן

בן 80 לאחר ניתוח בטני לא ערמונת עצירת שתן במקביל לאומניק טיפול באנדרוקור 100 ליום במשך 6 שבועות שארית שתן 70. באבחנה שהיתה במשך4 שנים תאים סרטניים התחלתיים. האנדרוקור ניתן כדי להמנע מניתוח. שאלתי כמה זמן לחר סיום האנדרוקור הגוף חזר לעצמו? יש חולשה חזקה בשרירים וברגליים וכן גרד ברכליים ומותניים. האם הדבר קשור לתופעות לוואי כבר 5 שבועות אחרי הפסקת האנדרוקור.

שלום רב, קשה להבין למה אתה מתכוון. בעקרון אנדרוקור הוא אחד מהתרופות הניתנות כטיפול הורמונאלי לסרטן ערמונית. האם אוןבחנה מחלה זו אצלך?? אם יש לך הפרעות במתן השתן בד"כ הטיפול שונה. עליך להתייעץ עם האורולוג המטפל שלך על תופעות שאתה מתלונן עליהן, שממשיכות למרות שלדבריך הפסקת את הטיפול.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת