duodart

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

15/01/2015 | 17:23 | מאת: צבי

אני בן 60 עם ערמונית מוגדלת 27 ס"מ נאלץ לקום להשתין מספר פעמים בלילה הרופא המליץ על טיפול בduodart אני חושש בגלל תופעות הלואי גם ללא התרופה יש לי בעיות זיקפה ושפיכה האם את ממליצה בכל אופן להתחיל את הטיפול בולקחת את התרופה?

שלום רב, דואודרט היא תרופה לערמונית גדולה (40 סמ"ק ומעלה). אני מניחה שהתכוונת ל27 סמ"ק. אם כך זו לא ממש ערמונית מוגדלת. בנוסף יש להתייחס למדדים נוספים כמו שארית השתן. אם יש לך הפרעות בתפקוד המיני דואודרט מומלצת פחות בדל ייתכנות תופעולת לוואי המשפיעות על התפקוד המיני (למשל שפיכה אחרוי תאו ירידה בחדק המיני) ולכן יש מקום לשקול טיפולים אחרים. למשל, אתה יכול לנסות טיפול בסיאליס 5 מג' יומי, שיכולה לעזור לך להטיל שתן טוב יותר וגם לשפר את הזקפה. זו תרופה במרשם רופא בלבד. בקש מרשם מהאורולוג המטפל שלך. זכור כי מדובר בתרופה שאינה בסל הבריאות ומחייבת תשלום גבוה יותר מתרופות אחרות.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת