ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

08/01/2015 | 09:02 | מאת: אבי

אני בן 67 מזה כעשר שנים סובל מערמונית מוגדלת עם כל ההשלכות שלה שמעתי לאחרונה על טיפול של אידוי ערמונית האם הטיפול יעיל ופותר את הבעיה מוכר ע" י קופח בתודה אבי

שלום רב, ניתוח לערמונית הוא השלב הטיפולי האחרון.אידוי הערמונית נחשב לפרוצדורה ניתוחית. ממליצה לך להבדק אצל אורווג ולקבל ממנו המלצה על טיפול תרופתי לפני כן. בהתאם למצבך יוחלט איזה טיפול ואם צריך ניתוח יש אופציות שונות בהתם למצבך הכללי ולגדולה של הערמונית

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת