שימוש באנדרוגל

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

01/01/2015 | 15:16 | מאת: ארז

לום, אני בן 45 סובל מטסטוסטרון נמוך ומעוניין לקבל זריקות טסטוסטרון/אנדרוגל. הופנייתי ע"י אנדוקרינולוג לאורולוג. האורולוג ביצע בדיקה פיסית לערמונית דרך פי הטבעת . הבדיקה יצאה תקינה והערמונית קטנה ולא מוגדלת. במקביל שלח אותי לבדיקות דם. להלן התוצאות: Total Psa 0.25 micl/l Free/total psa ratio (%) 40.0 Psa free (nicl/l) 0.10 שאלתי האם הנתונים הנל תקינים וניתן להתחיל טיפול לטסטוסטרון. תודה

שלום לך, נראה שמדובר בתוצאות תקינות. באחריותך להראותן לרופא שרשם לך את הטיפול בטסטוטסרון ולקבל ממנו אישור לטיפול ואת המרשם.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת