שאלה בנושא דלקת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

10/12/2014 | 20:36 | מאת: שואל

האם יציאת מעט נוזל צהבהב מהשופכה ביום שאחרי גמילה מקטטר עקב אצירת שתןן שלאחר פורסטטה מוגדלת ולאחר 5 שבועות לאחר ניתוח הרניה. לאחר ניתוק הקטטר יצא 4 פעמים דתן ללכ נוזל סמיך ומה שיצא לא הרדים את הסתן, יתכן שזה נוזל זרע?? מגובר בגבר בן 79.

שלום רב, כל האפשרויות שציינת יכולות להיות ההפרשה הזו. לאחר הוצאת קטטר יכול להיות זיהום ואזי אולי מדובר בהפרשה מוגלתית. השתן עצמו יכול להיות עכור וגם לעיתים נוזל זרע יכול לצאת בעקבות הוצאת קטטר. בכל מקרה אם מתן השתן תקין אין מקום לדאגה אבל אם הוא מאוד עכור או ההפרשות משמעותיות או שיש חום או צריבה - יש לפנות לרופא לבדיקה וטיפול אנטיביוטי.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת