ניתוח לתינוק שלי לאשך טמיר

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

07/12/2014 | 16:40 | מאת: אמא דואגת

שלום דר יש לי בין שנה ושבועיים יש לו אשך לא במקום מיום שבו נולד היום היתי אצל כירורגית ילדים ואמרה לי שהוא צריך ניתוח אני מאוד מודאגת יש הבן הראשון שלי אחרי 13 שנים אחרי הרבה טיפולים אני רוצה לדעת מה הסיכונים של הניתוח וכמה זמן נמשך הניתוח אני ידעתי שזה בהרדמה כללית אני אשמח לתשובה תודה דבה לך

שלום רב, אינך בפורום הנכון- עליך לפנות לפורום אורולוגית ילדים. בכל מקרה בקצרה- אשך טמיר מצריך ניתוח להורדתו לשק האשכים. הניתוח מאוד שגור ונערך תחת הרדמה כללית, בארץ יש מנתחים ומרדימים מצויינים. פני לאורולוג ילדים שיבדוק את בנך ויתן לך את כל הפרטים על הניתוח, סכנותיו והצלחותיו.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת