פרוניס

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

27/11/2014 | 08:39 | מאת: אלי

דר' חתומי שלום. אני מטופל שלך בארץכרגע בשליחות בחו"ל. הובחנתי ע"י אורולוג מקומי כחולה ב PEYRONIS. המליץ לי טיפול של זריקות. מה דעתתך? תודה.

שלום רב, מחלת פיירוני היא מחלה בעייתית שעיקרה עקמת נרכשת של איבר המין. הטיפול תלוי מאוד בשלב המחלה- כלומר האם עדיין השלב הוא התחלתי או שמא כבר התהוותה רקמה צלקית שגורמת את העקמת, ואזי אכן הטיפול בעיתי יותר ולצערי אם להיות כנה, רוב הטיפולים השמרניים (תרופות, זריקות וכדומה) לא יעילים ולבסוף יש צורך בניתוח. מזכירה לך שהחלטה ויעוץ לגבי המצב כמובן צריכה להעשות על סמך בדיקה גופנית ולא דרך אתר אינטרנטי..

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת