ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

28/10/2014 | 14:41 | מאת: אתי

לבעלי (בן 51) עם קושי במתן שתן (דחיפות ומתן שתן מקוטע) שני שברים בשיפולי הבטן הרניה. בשל כך נעשה US ממצאים: שלפוחית קיבולת טובה לא גדושה דופן שלפוחית סדר. ערמונית נפח 39. שארית שתן לאחר התרוקנות כ- 112 סמ"ק. רופא משפחה המליץ על קולונסקופיה ואורולוג. יש מה לדאוג?

שלום רב, לפי התלונות שאת מתארת ולפי ממצאי הבדיקה נראה שבעלך אכן מתקשה במתן השתן ולכן יש צורך לפנות לבדיקת אורולוג ולקבל ממנו מרשם לתרופות שיכולות מאוד לעזור לו. קולונוסקופיה- כנראה כבדיקת סקר בשל גילו, יש לשאול את הרופא שלכם, זה לא בתחום האורולוגי. בקע במשפעות אם מציק לו- יש להתייע עם כירורג לגבי טיפול.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת