לד"ר שירה-מה תופעות הלוואי של מנרין מלט ?

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

06/10/2014 | 09:39 | מאת: שגב

לפני מס' חודשים שיבחתי את התרופה מנרין מלט-120 מק"ג שאני לוקח זה שנתיים ושאלתי מדוע אורולוגים לא נותנים אותה לכל הסובלים מערמונית מוגדלת? נעניתי על ידך שלתרופה יש תופעות לוואי רבות מגיל-65 ,אני בגיל -65 ,עושה בדיקות דם כל 3-4 חודשים,ערכי הנתרן והאשלגן בבדיקות נמצאים תקינים, שאלתי, איזה תופעות לוואי יכולות להופיע?.תודה.

שלום רב, אם עד עכשיו לא היו לך בעיות ורמות הנתרן בדם תקינות כנראה שלא תחווה תופעות לוואי, ולא לכל אחד שנוטל את התרופה אלא עלול לקרות. בכל מקרה עיקר הביעה עם מינירין היא ירידה משמעותית ברמות הנתרן בדם שעושיה לגרום לערפול חושים, אובדן הכרה ולעיתים להוביל לבצקת מוחית, וזו הסיבה שאתה עושה בדיקות דם ונמצא במעקב. שוב- זה לא קורה תמיד אלא נדיר.

15/10/2014 | 09:43 | מאת: שגב

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת