בדיקת std pcr

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

22/09/2014 | 16:10 | מאת: מבולבל

הכל שלילי למעט parvum, הרופאת משפחה שלי טוענת שנבדקתי בזה ביחסי מין לא מוגנים. רק שאני לא זוכר שקיימתי יחסי מין ללא קונדום חוץ מיחסי מין אוראלים. יכול להיות שקונדום לא מעניק הגנה מפני החיידק הזה?

שלום רב, אל תשכח: ניתן להדבק במחלות מין גם במגע אוראלי!! עדיין, יכול להיות שזה בכלל לא זיהום כי יש גברים שהחיידק הזה נמצא אצלם בשופכה כחלק מהפלורה הרגילה. אם אין לך שום הפרעות- לא צריבה לא כאב ולא הפרשות מהאיבר כלל לא בטוח שיש צורך לטפל. אם צריך- ניתן לקבל טיפול אנטיביוטי קצר, גש להבדק אצל אורולוג.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת