כאבי גב דלקת בערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

17/09/2014 | 11:30 | מאת: שי

אני בן 30 וביקרתי אצל אורולוג לאחר שתרבית שתן תקינה בדיקת שתן תקינה ובדיקת דם. שתן יוצא באופן סדיר אך יש לי כאבי גב מטרידים מאוד שבאים והולכים ולפעמים יורדים למותן. זה מתסכל אותי מאוד אני כבר עשר יום עם אנטיביוטיקה וזה לא מרפה. מה אפשר לעשות ? נותר לי עוד עשר יום לטיפול.

שלום לך, לא בטוח כלל שכאבי הגב שלך מקורם בערמונית. אולי יש לך אבן בכליה? אולי בעיות בגב? מומלץ להשלים אולטראסאונד לכליות, בדיקות דם ובדיקת אורטופד.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת