הוספת תרופה לטיפול פרמקיסון

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

11/09/2014 | 16:05 | מאת: יואל

שלום דר. השבוע ביקרתי אצל האורולוג שלי, שהיה ממש לא נחמד וקצר רוח. אני נוטל קסטרל מזה כחודש , עדיין ללא הטבה משמעותית. הרופא רשם לי גם פרמיקסון. כששאלתי מדוע יש צורך בשתי תרופות לא קיבלתי תשובה ברורה. חשוב לי לדעת מה מטרת הטיפול בשתי התרופות. תודה מראש על אדיבותך הרבה גילה

שלום רב, ראשית אין זה מקומי להסביר לך למה התכוון הרופא שלך- עליך לפנות אליו ולשאול אותו, ואם הוא קצר רוח,לשאול שוב או להחליפו ביועץ אחר, ולא חסרים כאלה בכל קופות החולים. בכל מקרה, אני יכולה להניח שהרופא החליט להוסיף לך טיפול זה כדי אולי להוסיף גם אפקט אנטי-דלקתי(שיש בטיפול הצמחי), שעובד על צוואר השלפוחית והערמונית. לעיתים שילוב תרופות נותן מענה יעיל יותר מתרופה אחת. בכל מקרה מזכירה שוב- הפורום הזה הנו לצורך תשובות כלליות ואינו תחליף ליעוץ פנים אל פנים עם רופא. אם זה לא עוזר חזור

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת