אורטרוטומי

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

02/09/2014 | 19:37 | מאת: בן 28

הובחנתי בבדיקת ציסטוגרפיה עם היצרות ארוכה בשופכה האחורית, בעקבות זאת האורולוג שלח אותי לעשות ניתוח אורטרוטומי, האם לפי דעתך זה אכן הניתוח המומלץ למצבי? קראתי שהניתוח הזה אינו מספיק יעיל וסיכויי הצלחה נמוכים, האם כך הדברים?

שלום רב, אינך בפורום הנכון. בקצרה- הטיפול בהיצרות בשופכה תלוי במיקומה ואורכה של ההיצרות. ניתוח לחיתוך ההיצרות יכול להתאים בחלק מהמקרים אך לא תמיד ואין הפורום הזה המקום לדיון מעמיק בבעיה שלך. ההחלטה היא מורכבת ותלוית ממצאים בבדיקות הדמיה, ציסטוסקופיה ועוד. יש בארץ מומחי שופכה (למשל בבי"ח "מאיר" או "שערי צדק") ששווה להתייעץ עמם.

07/09/2014 | 17:13 | מאת: בן 28

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת