היצרות בשופכה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

27/08/2014 | 11:11 | מאת: שגיא

שלום, אולי תוכלי לעזור לי, שאלה שאולי לא בדיוק קשורה לפורום... אני בן 28, במשך כחצי שנה עם הפרעות במתן שתן ולאחרונה הובחנתי כסובל מהיצרות ארוכה בשופכה האחורית... האורולוג שהלכתי אליו עד עכשיו בהתמחות הראשית שלו זה אורולגיית ילדים... לפני טיפול או ניתוח לבעיה כמו שלי, רציתי לדעת אם לפי דעתך, מומלץ לי להחליף לאורולוג שנושא ההתמחות הראשי שלו זה הפרעות במתן שתן, או שאין הבדל או משמעות?

שלום רב, אם יש לך היצרות בשופכה וזה מקשה על ריקון השתן בוודאי שעליך לטפל בזאת. אם הארורולוג שמטפל בך הציע לך טיפול ניתוחי כדאי באמת לברר שיש לו את הידע והניסיון בתחום. רצוי למצוא אורולוג מנוסה שביצע ניתוחי תיקון היצרויות כאלו בעבר ולחלק מאורולוגים-ילדים יש כזה ניסיון, או למצוא מומחה שופכה, בעיקר בבתי החולים הגדולים.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת