חוסר אבחנה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

20/08/2014 | 17:59 | מאת: שיר

היי שירה אני סובלת מגרד נוראי ודחיפות במתן שתן ..... תרביות שתן ללא חיידקים,std תקין, שתן כללי יוצא עם 500 לקוציטים וחלבון מספר פעמים, חייבת לציין כי גם שגם אחרי צואה יש גרד ושורף ... במיוחד מאחורי הדגדגן אני משערת שזה בשופכה בציסקופיה נראו דימומים... אך לא נלקחה ביופסיה... אינני יודעת מה לעשות איזה בדיקות אוכל עוד לעשות???

שלום לך שיר, ממליצה שתגשי לבדיקת רופא נשים לשלול פטרת נרתיק. בנוסף שלחי בדיקת שתן PCR למחלות מין הקפידי על שתיה מרובה של מים, המנעי מקפאין ועישון

21/08/2014 | 14:27 | מאת: שיר

עשו לי STD למחלות מין שיצא תקין וגם תרבית וגינלית תקינה בגלל זה הם יודעים לאיזה כיוון ללכת כי כל התרביות שליליות והכל מגרד ושורף בפיפי אין גרד חיצוני בנרתיק זה מרגיש כאילו זה בכיס השתן...יכולה להיות פטריה בכיס השתן?

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת