ירידה בגרוי מיני

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

25/07/2014 | 12:26 | מאת: דני

אני נוטל דואודרט כבר כשלוש שנים, עם תוצאות מצויינות מבחינת PSA ומתן שתן. אין לי בכלל בעיות זקפה--אף פעם לא היו. החשק המיני לא רק שלא נפגע, אלא גדל. הבעיה היא שסף הגרוי המיני עלה בצורה רצינית ואני לא מצליח להגיע לפורקן במהלך מגע מיני, כי בגיל 60 אין לי יכולות התמדה כמו פעם, וגם לאשתי זה כבר לא נעים (בגיל 20 מצב זה היה רצוי...). יש עצה? תודה.

שלום לך, ראשית יש לזכור שככל שמתבגרים הגוף משתנה, ולקבל זאת, למרות שאין זה אומר שאינך זכאי להנאה ותפקוד סביר, ועובדה שאתה כן מתפקד וזה טוב.. בכל מקרה שווה להתייעץ עם סקסולוג.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת