שלום רב

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

09/07/2014 | 16:49 | מאת: ליאור שניר

שלום רב יצאה לי בתוצאת שתן בדיקה זו U.UREAL/PARVUM-PCR כחיובית ובנוסף ראו כי יש לי פיטריה העונה לשם קנדידה אלבינס ואני זובלת כבר מזה כשבוע וחצי משריפה וגרד סביב האזור. כעת לא אוכל לקשר מהו הגורם לכך... לקחתי עבור הקנדידה כדור אחד בשם טריקן ונתנה לי בעיקר טיפול חיצוני, לקחתי את הכדור ועדיין אני סובלת משריפה סביב האזור מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה

שלום לך, לצערי אינך בפורום הנכון. מה שאת מתארת זה זיהום בשתן עם חיידק אוריאופלזמה שיכול לעבור במגע מיני, אבל לא רק, וגם פטריה בנרתיק. עליך לגשת לרופא המשפחה שלך או לגניקולוג ולקבל טיפול אנטיביוטי לחיידק ואנטיפטרייתי לפטריה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת