השפעת מזגן על דחיפות ותכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

01/07/2014 | 21:53 | מאת: Armon

כאחד שיש לו ערמונית מוגדלת ומטופל באומניק אוקאס, שמתי לב שבלילות שישנתי עם מזגן, לא הייתי צריך לקום לשירותים בכלל, ובבוקר גם לא היתה דחיפות לתת שתן! ניסיתי מספר פעמים לוודא ,ואכן כך. האם למישהו יש הסבר?

02/07/2014 | 14:10 | מאת: שגב

אכן כן,גם לי זה קורה,אני לוקח מינרין מלט ,ב-9 החודשים האחרונים קמתי פעם,או פעמיים בלבד,בשבועיים האחרונים כשנאלצתי להפעיל מזגן בלילה, התעוררתי לצאת לשרותים ב 2-3 לילות בנוסף לסימני התקררות שיש לי לאחר שינה עם מזגן למרות שאני מקפיד על טמפרטורה של-25 מעלות,

שלום רב, שינויי טמפ' יכולים להשפיע על זרימת הדם ואולי זו הסיבה לשינויים שאתה חווה.אני מכירה דווקאט את התופעה ההפוכה שקור יכול להחמיר את הפרעות ההשתנה, אבל זה לא מדעי, ובכל מקרה אין לכ תימוכין מוכחים בעבודות מחקר. אם זה עוזר, תהנה מהמזגן.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת