אבודרט\התקרחות

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

01/07/2014 | 16:48 | מאת: יצחקי

בן 60 מקבל קסטראל כבר יותר משנתיים גודל הערמונית בבדיקות אולטראסאונד מעל \9080 במישוש קצת פחות לא קם בלילה לשירותים , המליצו להוסיף אבודרט כדי להקטין את הבלוטה למקרה שאצטרך ניתוח שיהיה בלי פתיחת בטן בנוסף הבנתי שזה מאיט\מונע נשירה גברית, קצת חושש מתופעות הפגיעה בזיקפה ועוד מה דעתך??

שלום רב, אכן אבודרט היא תרופה יעילה להקטנה הערמונית ואם יש לך תסמינים משמעותיים בהתרוקנות אכן מומלץ לקבל מרשם מהאורולוג המטפל שלך ולקחתה. זה נכון שהיא עשויה לעזור במניעת התקרחות. חלק מתופעות הלוואי המוכרות הן ירידה בחשק המיני אולם לא כל מי נשוטל את הטיפול בהכרח יסבול מתופעות לוואי כמובן גם ניתן הלפסיק את התרופה אם הן קורות. החלטה אם ליטול את הטיפול היא שלך יחד עם הרופא המטפל שלך.

07/07/2014 | 12:20 | מאת: יצחקי

אחרי כמה זמן אפשר לצפות לתוצאות?? תודה רבה!

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת