לא מצליח לי

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

17/05/2014 | 13:46 | מאת: yanay

שלום! נבדקתי ע"י אורולוג בעקבות קושי בהטלת שתן והתבשרתי על ערמונית מוגדלת, אך בגודל סביר לגילי 59. לאחרונה איני מצליח להגיע לאורגזמה וכעבור זמן לא רב אני מאבד את הזיקפה.האם יש קשר בין הערמונית לבעייתי? האם ניתן לפתור זאת? ינאי

שלום לך, אכן עשוי להיות קשר בין הגדלת הערמונית להפרעות בתפקוד המיני. היום ניתן לקבל טיפולים תרופתיים טובים לשתי הבעיות גם יחד. עליך להבדק אצל אורולוג ולשוחח עמו על הבעיה. ניתן לתת לך טיפול תרופתי שישפר את הזקפה-כמובן במרשם רופא, וגם יעזור לשפר את מתן השתן.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת