דלקת כרונית בערמונית או באגן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

13/05/2014 | 16:56 | מאת: שגיא

שלום רב , הובחנתי ע"י 2 אורולוגים בדלקת כרונית בערמונית או באגן (דלקת לא חיידקית) בדיקות שתן , זרע , צילום הערמונית ( הכל תקין) , סובל כבר שנים מדחיפות במתן שתן , ירידה בתפקוד המיני . בעבר קיבלתי אנטיביוטיקה מסוגים שונים שהעלימה את התסמינים לגמרי , הייתי בטוח שנפתרה הבעיה אך אחרי תקופה התסמינים חזרו. בטיפול האחרון קיבלתי סיאליס 5 מ"ג למשך חודשיים , במהלך השימוש בתרופה היה שיפור משמעותי בתפקוד המיני ובדחיפות מתן שתן , אך לצערי הרב כאשר הפסקתי עם התרופה חזרו התסמינים . חייב לציין שדבר מתסכל אותי מאוד , האם בכלל ניתן לרפא דלקת כזאת ?? תודה רבה

שלום לך, אתה מבטא את התיסכול הגדול שיש גם למטופלים וגם למטפלים בגישה לדלקת כרונית בערמונית. צריך לנסות להגיע למצב בו אתה שולט בתסמינים ולא הם בך. תתייחס לזה כאל מחלה כרונית שצריך להרגיע, ולא לחפש "מרפא". אם סיאליס יומי עזר- תמיך לקחת. תמנע מגריינים כמו קפאין, אלכוהול, שוקולד, ו STRESS בכלל ומקווה שזה ירגע. צר לי אך אכן אין לנו פתרונות יעילים לתופעה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת