פרוסטטיטיס כרונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

02/05/2014 | 15:32 | מאת: אבי

שלום רב. בן 27 עם דלקת כרונית בערמונית מזה מס' שנים האורולוג נתן לי מס' פעמים ציפרודקס 500 פעמיים ביום למשך חודש ולאחריה יוריקייר(תערובת טבעית של פטרוזיליה וזנגביל) ל 3 חודשים שעזרה. כל הזמן הדלקת חוזרת וחוזרים על הטיפול. שאלתי היא, אני ואשתי מתכננים הריון ואני חושש מזה שהדלקת תעשה בעיות בפריון. עד כמה ובאילו מקרים פרוסטטיטיס מפריעים לתהליך ומה ניתן לעשות אם חלילה יש בעיה בכניסה להריון? תודה מראש

שלום רב, אם הדלקת אינה חיידקית ולא אקוטית לא בטוח שיש השפעה. יש מצבים בהם דלקת כרונית עשויה לפגוע בזרע, כך שאם אתם מתקשים עליך לבצע ספירת זרע לבירור. חשוב לוודא איזו אנטיביוטיקה אתה נוטל וכי חלק מהן לא רצוי לקחת בעת הפריה או הריון (כמו ציפרודקס). כדאי לכם להתייעץ עם מרפאת פוריות.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת