אחרי גרידה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

27/04/2014 | 21:57 | מאת: דנה

שלום דר ! אני דנה בת 19 היום עברתי גרידה לראשונה בחיי התהליך היה מהיר וללא כאב , אבל כשנכנסתי היום בערב לשירותים לפיפי , ראיתי באסלה עיגולים צהובים ?? האם זה יכול להיות מסוכן ? האם אלו הביציות שלי ??? דחוףףף אני נואשת !!!

שלום רב, אני חוששת שאינך בפורום הנכון- עליך לברר בפורומים של גניקולוגיה ורואת נשים כאן זהו פורום לבעיות ערמונית מוגדלת- של גברים בלבד. כרופאה אורולוגית איני עוסקת בבעיות גניקולוגיות.. אנא פני לבדיקת הרופא שלך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת