אבודארט

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

06/04/2014 | 13:20 | מאת: יעקוב

שלום הישתמשתי באכודארט כ7 שנים.לפני שנה התחיל לגדול לי החזה .אני בהפסקה של שנה והכל חזר לקדמותו אבל בעית הערמונית חזרה .השתנה מרובה וזרם חלש .האם כדאי לנסות שוב אבודארט או ללחת על פתרון חרוגי תודה

שלום רב, אם עיקר ההפרעה שלך היא בעית ריקון יש תרופות אחרות שאפשר לנסות, כמו אומניק או קסטראל- במרשם רופא כמובן. לתרופות אלו אין השפעה על גודל הערמונית ולא עושות תופכ\עות לוואי של גדילת החזה. אם זה לא עוזר אכן מומלץ לשקול ניתוח.

06/04/2014 | 18:24 | מאת: יעקוב

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת