דלקת חוזרת בדרכי השתן - שאלה ספציפית לקונדום

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

20/03/2014 | 07:51 | מאת: דנה

שלום לרופאה, אני בת 23, סובלת מדלקת בדרכי השתן שחוזרת די מהר אפילו שבוע שבועיים אחרי סיום אנטיביוטיקה ו24 שעות מקיום יחסי מין. אני בטיפול ומעקב של רופא המשפחה בנושא. שאלה ספציפית : אם אשתמש בקונדום האם נחשב כמונע של הדלקת , השאלה אינה לגבי הגנה ממחלות מין אלא ספציפית לדלקת בדרכי השתן. כי חבל לי להפסיד את ההנאה אם אין צורך.

שלום רב, שאלתך אינה קשורה לפורום הגדלת הערמונית אלא לפורום זיהומים.. בכל מקרה אענה בקצרה: אין לי מידע על קונדומים כמונעי דלקות.. יש בנות שהשימוש בקונדום מנוע אצלן הדבקות בדלקת ויש שלא. דלקת יכולה להיות גם מחלת מין ואז הקונדום עוזר בהמנעות. אם עיקר הדלקות שלך בעקבות מגע מיני כדאי לך לשקול ליטול כדור אנטיבטיקה במינון נמוך לפני המגע, למשל מקרודנטין או צפורל. דברי עם הרופא המטפל שלך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת