ערב טוב דוקטור שירה, שאלה לי אלייך

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

12/03/2014 | 21:48 | מאת: אבי

אני עומד לפני בדיקת ביופסיה של הערמונית, בדף הסבר של הוראות של פעולות טרום הבדיקה נאמר, בין השאר, שיום לפני הבדיקה אסור לאכול לחם, פירות וירקות, לשאלתי את רופא המשפחה שלי מה כן מותר, הוא ציין, בין השאר, פסטה ואורז. שאלתי היא האם פסטה שהיא גם כן עמילן כמו לחם אכן מותרת בעוד הלחם אסור. אציין עוד שאת שאלתי אני שואל מספרד. אודה מאוד לתגובתך/תשובתך בהקדם. אבי.

שלום רב, לצערי אין לי תשובה מלומדת לתת לך כי לכל מכון ביופסיות יש את חוקיו שלו ומלצות שונות להכנה לבדיקה וזה לא משהו מדעי מסודר. בעקרון עדיף שלא תאכל הרבה כדי שלא תהיה לך הרבה צואה. כמובן שעליך לברר מקומית עם המכון בו אתה עובר את הבדיקה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת