פרמקיסון או תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

09/03/2014 | 11:21 | מאת: יוליה

שלום רב, בעלי קיבלת לפני מספר חודשים מרשם לפרמקיסון. בתפיסה שלנו אנו מעדיפים להימנע עד כמה שאפשר מתרופות. האם פרמקיסון היא אכן תרופה צמחית? למה היא עדיפה בעצם על פני תוספי התזונה שנמצאים על המדף בבית המרקחת? תודה מראש על ההכונה יוליה ד. א. יש כבר שיפור בתופעות שלשמם הוא נוטל פרמיקסון...

שלום רב, אכן פרמיקסון היא תרופה צמחית לחלוטין, עשויה ממיצוי של דקל ננסי SERONA REPENS. היא תרופת מרשם בשל רמת מיצוי גבוהה של התרופה. היא נחשבת מאוד יעילה ולמעה אחת התרופות הצמחיות היחידות שנבדקו במחקרים קליניים, ומכן עדיפותה ע"פ תוספי מזון אחרים.

10/03/2014 | 08:50 | מאת: יוליה

תודה רבה לך דר. שירה על תשובתך המהירה

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת