נגישות
נגישות

תרופת דואודרט

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

25/02/2014 | 21:04 | מאת: עדן

אבי בולע את תרופת הדואודרט מזה כ-3 חודשים.הרופא ניתנה לו על ידי אורולוג שאמר כי עליו ליטול אותה למשך כל חיו.רופא המשפחה בביקור שגרתי אמר כי תרופה זו לשימוש של 6 חודשים ואחר כך יש להחליפה באחרת. האם זה כך?עוד אציין כי אבי בן כ-80 ומשתמש בתרופה בשל בעיית אצירת שתן וערמונית מוגדלת.מאז השימוש בתרופה מתן השתן השתפר. לתשובתך אודה עדן

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, דואודרט היא תרופה יעילה מאוד לשיפור ההשתנה ולמניעת גדילת הערמונית וארצית שתן. במקרה בנדון ע"פ מה שאת/ה מספר/ת צדק האורולוג ולא רופא המשפחה. אם הטיפול עזר אכן יכול להמשיך ללא שינוי, וכן, אפילו לכל החיים. החלטה על הפסקת טיפול תלויה בהאם התרופה עוזרת או לא, ןאם יש תופעות לוואי.אם אין הפרעות ויש שיפור- אין סיבה להפסיק. א

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת