תרופות לפיירוני

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

14/02/2014 | 14:30 | מאת: אילן

בן 59 עקמת\נטיה שהחלה בשנה האחרונה,איני יודע מדוע,אך אולי בגלל פעילות מינית מוגברת?? האם יש תרופות לשיפור או מניעת המשך של התופעה? האם יש אפשרות שהנטיה אינה פיירוני ? לא אובחנתי, הבנתי שמאד קשה לאבחן?? וחשבתי שאין תרופה! בעבר לקחתי הרבה ויטמיןE אבל קראתי שי שבזה יותר נזק מתועלת! האם יש טעם באיבחון ואם כן מי הרופא בתחום?איני חושב שניתוח מוצדק במקרה שלי! תודה מראש על הארת הנושא.

שלום רב, לצערי אין זה הפרורום לדיון במחלת פיירוני. אבל אכן חשוב שתיגש לבדיקת אורולוג והוא יחליט מה ניתן לעשות. בחלק מהמקרים מנסים תרופות- ואכן היום מומלץ להמנע מויטמין E- אם הטיפול התרופתי לא יעיל יש לשקול ניתוח. איני נוהגת להמליץ כאן על רופא ספציפי אבל במרפאות תפקוד מיני בבתי החולים המרכזיים (איכילוב, בילינסון, רמבם ועוד) יש מומחים מצויינים לנושא. אתה יכול גם לברר דרך "גוגל".

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת