תוספי מזון לשיפור המין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

13/02/2014 | 08:28 | מאת: שלום

אני בן 65 לוקח מאובחן בערמונית מוגדלת ולוקח אבודארט ואומניק ובמקביל תוספי מזון לשיפור האון של הגבר שנראה לי עובדים יפה. האם הכדורים נוגדים זה את זה? תוספי המזון יש חומר לשיפור הטסטטורון.

שלום רב, לצערי לא יכולה להתייחס לאותם תוספי מזון שציינת כי איני יודעת מהם. באופן כללי עליך לדעת שרוב התוספים הללו אינם מבוקרים ולא נבדקו מחקרית ולכן לא בטוח שכלל ניתן לתת לת תשובה מושכלת. בכל מקרה חשוב שתעיין בכל עלוני הצרכן המצורפים לתרופות ולתוספים ותקרא האם יש שם דגש לגבי שילוב תוספי מזון עם תרופות ואיזה.

14/02/2014 | 18:27 | מאת: שגב

לשלום. מציע לך לשאול את השאלה בפורום תוספי מזון,לזכות הנתורופתים המנהלים את הפורום שהם ישרים והוגנים,ברגע שיש תוסף מזון שעלול להפריע לתרופה הם יגידו לך לא לקחת את התוסף,יש גם תוספי מזון שמחזקים השפעה של תרופות.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת