קושי רב להוציא את השתן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

06/02/2014 | 13:20 | מאת: עמיר

בן 49 כול חיי הסתדרתי עם הטלת שתן בתדירות גבוהה .אפילו בצבא קבלתי אישור מיוחד לצאת כול רבע שעה לשרותים בתקופה הזאת אני ממשיך לסבול עם אותה בעייה רק שכעת יש לי קושי רב להוציא את השתן עשיתי בדיקות והאורולוג אמר שכול הבדיקות מצוינות{ערמונית -שתן-דם- כליות.} הרופא המליץ לי על כדורים אומניק אוקאס 0.4 . האם אפשר לקחת את הכדורים כשלא נמצאה הבעייה ? או לבקש בדיקות נוספות ואיזה? תןדה

שלום רב, יכול להיות שאתה כמו אנשים רבים אחרים סובל מתסמונת שלפוחית רגיזה שביטוייה בד"כ תכיפות ניכרת למתן השתן, דחיפות לריקון או קימות בלילה לשירותים, ועדיין הבדיקות יוצאות תקינות.לא כל הפרעה במתן השתן היא באוטומט בגלל הערמונית (גם לנשים יש בעיות כאלה ואין להן ערמונית). אם יש לך קושי בריקון אכן הטיפול הוא לתסמינים- לשיפור ההתרוקנות. אומניק אכן יכולה לעזור. בכל מקרה כדיא לך לדון עם האורולוג המטפל שלך על האופציות השונות ואם הוא רואה לנכון להמשיך בירור בבדיקות נוספות .

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת