בהמשך לתשובתך --לקחת תרופות ?

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

06/02/2014 | 12:56 | מאת: גבריאל

בן 52 .בדיקות אולטרסוונד כליות +וערמונית תקינות. וגם בדיקות שתן ודם תקינות בהחלט. ערמונית לא לא מוגדלת. למרות זאת ישנו קושי בהטלת השתן. אחרי שמתחיל לצאת השתן אז ישנה זרימה טובה ומפסיק לכאוב . גם בלילה רץ מספר פעמים עם קושי להתאפק וכשמגיעים לאסלה לוקח זמן עד שמתתחיל לצאת השתן הצעת לי לקחת תרופות כאשר הבדיקות יצאו תקינות ?האם לא צריך לבקש מהאורולוג עוד בדיקות לפני שלוקחים כדורים? ואם הכדורים יעזרו זה זמני? או קבוע ?מבלי לדעת מה הבעיה? תודה

שלום רב, מזכירה לך שמסובר כאן בפורום כללי ומתן המלצות בלבד ולא הוראות לטיפול. ולכן את השאלות הללו עליך להפנות לאורולוג שבדק אותך גופנית ועבר על בדיקותיך, מכיר אותך ואת מצבך הכללי ויכול להחליט מה הטיפול המתאים לך. יש הרבה בעיות בכל תחום שהוא שלא תמיד עולים על המקור, והבדיקות תקינות, ועדיין יש הפרעות שונות, ולכן מומלץ טיפול להקלת התסמינים,לאחר שנשללו מחלות או בעיות המצריכות טיפול במחלה/בעיה עצמה. בכל מקרה כפי שהמלצתי לך בעבר- הרופא המטפל שלך שבדק אותך ועבר על כל תשובות הבדיקות שלך אכן יודע מה הכי מתאים לך. וסתם לדוגמא: גם בצינון אתה יכול לטפל בלי לדעת מהו החידיק או הוירוס שגרם לבעיה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת