תופעות לוואי של התרופה מינירין מלט.

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

28/01/2014 | 20:17 | מאת: שגב

לד"ר שירה שלום. לפני חודשיים היללתי ושיבחתי את התרופה מינרין מלט-120 מק"ג שנרשמה לי ע"י האורולוג,היום הייתי ממליץ על פרס נובל לממציאי התרופה, לא צריבה במתן השתן,לא קושי במתן השתן,לא טפטוף,או אי התרוקנות שלפוחית השתן והכי חשוב,שכחתי מה זה להתעורר בלילה למתן שתן. אלא שיש לי חשש משתי תופעת לוואי, א,כשבועיים אחרי התחלת השימוש בתרופה התחלתי להרגיש גירודים בכל הגוף,לפני שבוע התחלתי לקחת כדורים נגד גירוד(זילרג'י)יומיי הגירודים נרגעו ואחרי יומיים חזרו חזק יותר ,אע"פ שאני ממשיך לקחת את הכדור נגד גירודים. ב.פגיעה בחשק המיני . שאלתי היא-האם אלה תופעות ידועות בספרות הרפואית והאם יש התווית נגד התופעות,או כדורים ברמת איכות/יעילות כמו המינרין אבל ללא תופעות הלוואי? - תודה.

שגב שלום, שמחה שהתרופה עוזרת. בעיון בעלון לצרכן של התרופה מצויין שעשויה להופיע פריחה לאחר שימוש ממושך אל לא כתוב דכבר על גרד. בכל מקרה אם התלונות לא חולפות כדאי לך להתייעץ עם רופא עור ואלרגיה, ולפיכ צורך להפסיק/להוריד מינון. בכל מקרה יש להתייעץ ולהבדק אצל הרופא המטפל שלך ולא רק כאן בפורום.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת