U.ureal

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

23/01/2014 | 20:17 | מאת: שרון

שלום, מזה חודש שאני סובלת ממשהו בבטן, התכווצויות, צואה חריפה,בחילות, תחושת גוש בגרון. היתה לי פריחה שבאה והלכה מספר פעמים וחום נמוך 37-38. בבדיקות דם: ESR התחיל מ-74MM וירד אחרי מספר ימים ל-39. הNEUT% - התחיל מ-57, עלה ל-71.3 ושוב עלה ל-71.8 ה-LYM% - תקין, ירד ל-22.2, ושוב -22.6 LYMPה -1.3 KUL, ירד ל- 1.49 ואז עלה ל- 1.56 יש גם בדיקת U.UREAL/PARVUM-PCR חיובי מה זה אומר?

שלום רב, לפי מה שציינת היה ארוע דלקתי או זיהומי בגוף. כל השינויים הללו בבדיקות אינם ספציפיים למשהו אחד בלבד. לא בטוח שיש קשר בין התלונות שלך לבין הממצאים , אבל לשאלתך האחרונה עברת בדיקת PCR בשתן לחיידקי מחלות מין ויש צמיחה של אוריאופלזמה. זה ממש לא אומר שיש לך מחלת מין, אלא אם יש לך תלונות של צריבה בשתן, הפרשות וכאבים בהתרוקנות בעקבות מגע מיני לא מוגן(ללא קונדום). בד"כ הטיפול הוא באנטיביוטיקה לתקופה קצרה. פני לרופא ששלח אותך לבדיקות לקבלת מרשם ולהמשך הטיפול.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת