בלוטת ערמונית גדולה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

23/01/2014 | 09:02 | מאת: מנחם

שלום! בגלל ערמונית גדולה שגורמת לי לרדת בלילה מספר פעמים לשרותים, המליץ לח האורולוג על אומניק. קראתי בעלון המצורף שיש סבירות בינונית-גבוהה לתופעות לוואי הקשורות לאנשים חולי לב. אני בן 62 מטופל באמלו 5 וובווסקס פלוס בגלל יתר לחץ דם וריתמקס 2 של 300 לטיפול בהפרעות קצב לב. האם אומניק לא סותרת או מתנגשת בתרופות האלו ? האם מנסיונכם רצוי שאתייעץ עם קרדיולוג ? תודה!

שלום רב, עקר תופעות הלוואי תרופות אלו הן ירידת לחצי דם. לאור זאת אכן מומלץ להתייעץ עם קרדיולוג .

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת