ערכי PSA

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

13/01/2014 | 18:35 | מאת: עודד

בצעתי בדיקה בה ה PSA היה 2 ואילו ה PSA החופשי ( היחס) הינו 0.17. הסיבה לבדיקה עמ לגבש חוות דעת עקב ספק בבדיקת הערמונית בין רופאים מה זה אומר?

שלום לך, קשה לענות משום שחסרים פרטים- מה גילך, מה היו הממצאים שגרמו לאי הסכמה בין הרופאים, מה היו תוצאות קודמות וכדומה. לצערי ככל תשאל יותר רופאים תקבל יותר דעות. מצא אורולוג בכיר מוכר וטוב שיוכל לעבור על כל בדיקותיך ולבדוק אותך גופנית בצורה טובה, והתייעץ עמו.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת